| Nasa glazba | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Nasa glazba 29.07.07 13:16 | |
| Milim da je hrvatska po pitanju glazbe totalno zaostala , sve neka jadna glazba , nema mracnih bendova... sto se tice hip-hopa , dobri smo , al moglo bi i bolje -lock- mu! pop je sux |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nasa glazba 29.07.07 13:17 | |
| fali elektro glazbe ljudi moji dada |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nasa glazba 29.07.07 14:27 | |
| time se ja mislim pozabavit uskoro. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nasa glazba 29.07.07 17:20 | |
| Hm,imamo mi dobrih bendova samo što nisu dovoljno šminki za balkanske mase,uzmimo na primjer riječki Father,odličan bend,a koliko vas je čulo za njega?Eventualno dvije-tri osobe maximum...Croatian music taste sucks |
|
| |
Quick_Ni Gost
| Naslov: Re: Nasa glazba 29.07.07 17:50 | |
| Pa ima par ljudova od naše glazbu koji valjaju... primjerice: Shorty, Colonia, Connect, Vatra, Ramirez, Hladno Pivo, Detour. |
|
| |
speed-gi Gost
| Naslov: Re: Nasa glazba 29.07.07 17:55 | |
| da ima, al ipak preferiram strano...................... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nasa glazba 29.07.07 19:19 | |
| - h4x0r_d347h je napisao/la:
- fali elektro glazbe ljudi moji dada
Ne fali, dosta je ima, dodi u Ri pa ces vidjeti Ogy, Kenny itd... Party-i skoro svaki dan |
|
| |
Quick_Ni Gost
| Naslov: Re: Nasa glazba 29.07.07 19:32 | |
| - Forgotten je napisao/la:
- Hm,imamo mi dobrih bendova samo što nisu dovoljno šminki za balkanske mase,uzmimo na primjer riječki Father,odličan bend,a koliko vas je čulo za njega?Eventualno dvije-tri osobe maximum...Croatian music taste sucks
3 Ja sam čuo za Father i onu pjesmu Machine, odlična stvar... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nasa glazba 30.07.07 13:01 | |
| Jeeeeeeeeej ,dva-tri,ma ima nas ,Father je bio samo jedan od primjera,evo ima i Adastra,jbt,oni su ok malo komercijalniji i blaži ali se trude |
|
| |
Quick_Ni Gost
| Naslov: Re: Nasa glazba 30.07.07 13:40 | |
| Father su bili predgrupa Kornu sad kad su Kornovci bili u Zg. Za Adastru sam prvo čuo znam čak par pjesama al neznam kak se zovu, jesi čula za ManDrill i njihovu pjesmu Ljubio, valjao odlični su... isto su blaži ali su OK! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nasa glazba 31.07.07 14:51 | |
| ma cekaj malo moja ekipa i ja radimo metal band samo je problem sto je Sisak mali gradic pa nemožemo nabavit određene glazbenike tj. svirace |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nasa glazba 31.07.07 17:36 | |
| Ma ima dosta metal bendova po Hrvatskoj samo što su zagušeni jbn pevaljkama... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nasa glazba 01.08.07 15:26 | |
| Prođite malo kroz Sinj. Ima dobrih bendova. Stavrno su odlični. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nasa glazba 04.08.07 5:04 | |
| ...ima dobrih bendova, samo šta nisu toliko poznati. A što se tiče pop-a i ovih sličnih poskočica -no comment-... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nasa glazba 12.08.07 11:47 | |
| So not true...evo potrudit ću se da napravim topic sa biografijama ili makar linkovima za download nekih odličnih (erm, ovo opet zavisi od vašeg ukusa...) alternativnih hrvatskih (ili tu-negdje-blizu-hrvatskih) bendova...Mental harakiri, True, Anal Mandica, Moltencore, Slavogorje, Stribog i tak dalje. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Nasa glazba 27.11.07 21:41 | |
| hmm...ima dobrih bendova...npr. KUD Idijoti,HP,Mikrofonija,Grupa tvog zivota,Debeli Precjednik ! |
|
| |
nightwish_girl_1 LEVEL 2
Broj postova : 83 Age : 32
| Naslov: Re: Nasa glazba 21.02.09 0:21 | |
| Hrvatska glazba je koliko toliko u redu. Ovisi koja vrsta glazbe. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nasa glazba | |
| |
|