H.I.S.C. Community | 2007-2017 | Jer legende žive vječno |
|
| let 3 | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: let 3 15.08.07 22:37 | |
| Sam u vodi
Sam u vodi Zavaljan u blato Iz crnih očiju prazan veo U glavi tiho Poput vodene priče Oni laju kao ribe Telefoni sasvim tamni
Reci samo malo Daj mi krišku, kaži ... Reci samo malo Daj mi krišku, kaži ...
Duboko iz dubine, iz dubine Poludjeloga kihot Duboko iz dubine, iz dubine ... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: let 3 15.08.07 22:38 | |
| Serenada
navuci tijesan kaputić tako da ne možeš dignuti ruke volim kad si nespretna kad žlicom promašiš usta i suze ti cure iz nosa a u usta ulazi kosa
ne možeš u autobus takva ljudi bi rekli da si luda spavaj kod mene, ajde, smiri se, popij čašu vina imam jednu malu pidžamu u koju sestra, oblači lutke
u malom kaputu krije se neman moja nada, kada ga skine, ne gine mi šamar, bumbar, požar serenada...
spavaš il si od umora mrtva kao ptica bez zraka nalik ribi punoj gipsa kroz kosti ti provučena žica kroz nož huuući moja mala sova
u malom kaputu krije se neman moja nada, kada ga skine, ne gine mi šamar, bumbar, požar serenada... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: let 3 15.08.07 22:39 | |
| Sokol
Pjevaj mi pjevaj, pjevaj sokole Pjevaj mi pjevaj, šalaj sokole
K'o što si sinoć sinoć pjevao Pod moje drage šalaj prozorom
Moja je draga zaspala Moja je mila draga zaspala Šalaj zaspala
Studen joj kamen, kamen pod glavom Ja sam ga izmak'o i svoju ruku podmak'o
Pjevaj mi pjevaj, sokole Pjevaj mi pjevaj, pjevaj sokole Šalaj sokole |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: let 3 15.08.07 22:40 | |
| Srničica
kraj potoka dva bunara ni u jednom vode nema a jedna je srna žedna pa se, eto, nekud sprema potočiću potočiću daj napoji srničicu ako sada nema vode zauvijek mi ona ode potočiću potočiću daj napoji srničicu |
| | | Gost Gost
| Tazi-Tazi
Eh da je meni anđeo čuvar, rekli su mi da ne mogu ja u raj. Uze me čemer, velika žalost Na zemlji život jedina radost.
Da dušu spasim ja se jutrom molim, jer noću lumpam, lijepe žene volim. Pa ih gledam stalno, svoju glavu gubim, i vjerujte mi sve ih jako ljubim.
E moj Tazi-Tazi Tarzane Ti poznaješ moje namjere Zato gazi, gazi, gazi, Tarzane Tijelo moje je samo za tebe
Velike oči, netko voli crne, A netko voli kosu plave boje, baš su slatke kad su one moje, jer jako volim, volim obadvoje.
Mladost puna vrline Moj glas čuju planine, Na te gledam, razum gubim, jer draga tebe ljubim.
E moj Tazi-Tazi Tarzane Ti poznaješ moje namjere Zato gazi, gazi, gazi, Tarzane Tijelo moje je samo za tebe
|
| | | Gost Gost
| U rupi od smole
Volim ih gledati na TV iako ne znam što govore Ima ih i mršavih i debelih lijepih cura i debelih baba Nasmijanih u fotelji i onih koji se tuku i onih koji plaču
Tata kaže da je lako svi nešto glume Meni su oni ipak dragi lijepi su jer postoje Samo ne želim znati što govore
Teško je biti sam u rupi od ljepljive smole Teško je biti u rupi od ljepljive smole Mi smo iznad grada pokraj tebe, u pravu si Ubij me, ubij me uvijek si u pravu Ideje su kao i jučer a mi smo iznad grada Ubij me, ubij me bit ću ponosan I kao jučer i kao sutra mi smo iznad grada Ubij me! Ubij me! Ubij me ... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: let 3 15.08.07 22:41 | |
| Veliki dan
Sve spava poput buke Ništa se neće desiti Sutra je ... je veliki dan Sve je oduvijek bilo I tako će ostati
Sutra ću sve uništiti Najest' ću se zemlje Nešto lijepo reći Urlati nervozno se češati Sobu ću okrenuti Krevete po stropu polijepiti Nebom je zvati
Prijatelji obraza crvenih jabuka Bez sebe i imena Noćas nestajemo, ne mislite, ne pamtite Ne govorite i ne bojte se Sutra nećemo znati bez početka i kraja Sve ćemo, a nećemo znati Čekaju nas priče koje ne znamo Noćas ... kad nestajemo
|
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: let 3 15.08.07 22:41 | |
| Vjeran pas
svašta nam se događa mozgove nam tupe u život kreće samo dio nas u životu prolazi samo vjeran pas učim da naučim da nauka je sranje uče me u školi u životu prolazi
u životu prolazi samo vjeran pas u životu prolazi samo dio nas
doći će i takav dan kad će ljudi umjesto umjesto da govore početi da laju
u životu prolazi samo vjeran pas u životu prolazi samo dio nas |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: let 3 15.08.07 22:42 | |
| Zora
Izgrebao sam zid Napravio svoje mozaike Nemoj se truditi Ja vidim crveno nebo I zeleni mjesec
Morao sam gristi Morao sam proči Otići iz hladne tmine Moje crveno nebo
Ti i dalje vodi Stado svojih ovaca Vodi svoju divlju hordu Bezglavih i pokvarenih Bezglavih i pokvarenih
Dođi Pogledaj me Dotakni me Izliječi me Nauči me riječi Ja plesat' ću za tebe Dođi, dođi, dođi ... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: let 3 15.08.07 22:43 | |
| Zurle Trestat
Zurli treštat nasred selo Tapan čuka rum dum dum Mladi momi i ergeni Do dve ora vijat Ozdol ide star bel dedo Zasukal mustaki Pravo trga na oroto I on se fati
Rum dum dum
Go do gleda baba meca Deka dedo igra Ka de odiš staro aro Oro da im grdiš
Stoj počekaj baba meco Do mo mi da igram Da se fatam do momite Srce da razigram |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: let 3 15.08.07 22:48 | |
| 999 Bogovi i vragovi ova obznana je vijest Tri devetke su za nama naplatit ću vam test. Bogovi i vragovi zaledit ću vam smijeh; teško ćete naći nekog da kupi ovaj svijet.
A prošlo vam je ljeto 999
Svršit ću s vrha katedrale Svršit ću bacat ću banane Sretan kao majmun bez lijane s vrha katedrale bacat ću banane Svršit ću s vrha katedrale |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: let 3 | |
| |
| | | | let 3 | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|