H.I.S.C. Community | 2007-2017 | Jer legende žive vječno |
|
| Anal Mandica | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Anal Mandica 15.08.07 15:21 | |
| NAPOMENA: nije za osobe s poteškoćama u razvoju leđne moždine i zadrte katoličke pi... *insert riječ koja se rimuje s katoličke*
Kak' sam glavni ja
Ja sam vitez, sa zlatnim mačem jako sam hrabar i nikad ne plačem. Jedino ja i bager jaja, da ukokam zlog zmaja.
Ja sam ratnik hrabrog srca, što jaše konja i princeze prca Ku*** velki imam ja, baš sam glavni nek se zna
Ubit ćemo zmaja, ukrasti mu jaja Glavni ćemo biti, vino ću popiti Ubit ćemo se ko' pi*** ali nema veze Idemo u dvorac je**** princeze
Ja sam glavni na svome dvoru, Upadam skoro u svaku šoru Zmaja ću ubit ja, bokte je** nek se zna
Imam ja i zlatni štit Princeze je*** ja u rit Bokte je** nek se zna, faker sam glavni ja!
Ubit ćemo zmaja, ukrasti mu jaja Glavni ćemo biti, vino ću popiti Ubit ćemo se ko' pi*** ali nema veze Idemo u dvorac je**** princeze
Ubit ćemo zmaja, ukrasti mu jaja Glavni ćemo biti, vino ću popiti Ubit ćemo se ko' pi*** ali nema veze Idemo u dvorac je**** princeze |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Anal Mandica 15.08.07 15:27 | |
| Blekerica plava
Išo sam s njom na kavu, imala je kosu plavu Često se je drogirala, pušila je travu Skoro mi je pi*** dala, dok nije saznala da volim slušat pop, r'n'b i hip-hop
Ne slušam blek zato što ga volim Slušam ga zato da za piz** ju molim Ne slušam Immortal, od tog mozak mi se ruši Samo želim da ku*** mi popuši
A još pamtim njene riječi,koje mi je znala reći: Moju pi*** nećeš kušat dok ne počneš metal slušat
10 dana nisam spavo, mučila me pomisao Da moram biti zao, kako bih poje***
Više ne gutam bombone, nego bodem se u venu Jer želim ja povaliti tu blekersku ženu
Slušam NSBM,**** sve naci Al jača je želja da svršim joj po faci Išo sam na fitness, živio sam zdravo Što učini od mene, BLEKERSKA KRAVO!
Sad *********** imam, zbog glupoga metala a blekerica ta, pi*** mi nije dala Otišla je s nekim frikom slušat Sadayton
Ja sam novu pi*** našo, sviđa joj se -lock- Grašo *Graaaaašoooo* |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Anal Mandica 15.08.07 15:34 | |
| Metal elita *c'mon, uh huh*
Od repera oca, i fejkerice majke rodila se djeca koja slušaju cajke Odslušaju se Mardukovi, igrat će se s kitom A danas se nazivaju *nekakvom* elitom
Danas režu vene iza škole, i misle da su glavni Zbog toga ih svi vole. Padaju u trans kada Marduk čuju I sva ostala sranja koja po svemu drugom pljuju
Ipak potajno slušaju Škoru dok smrdljive SI noge peru u lavoru I vole nosit majice na kojima Satan piše Glupi su ko ku***, ma muka mi je više...
Ej vi majke s djecom malenom nedajte im da slušaju Venom Ni Dantona, ni Mayhem ni išta slično Inače ću sve da vas je*** lično Nek propalice budu, nek ubijaju i kradu Nek razbijaju izloge i rade sran** po gradu Neka budu lopovi i ovlaš kriminalci Al' ned'o bog da postanu metalci
Bolje da se drogiraju i razbijaju flaše Jer previše je metalaca diljem lijepe naše!
*star wars, ja sam star wars, ja sam star wars*
Jedino mi koji živimo tu, nismo fejkeri, nego smo svi redom true I blesavi Hahad i njegov brat Draja Čak i glupi Ashow koji nema jaja i fejker Bešlo koji symbri dymbri i Tošić koji se ne vidi od čvimbi Pa i debeli Pepa koji Nattefrost cijeni A da ne govorim o svom dedi i meceni I Krešo, pravi moj brat Selotejp Andrej što vrlo mnogo voli srat I Zoki the Brus koji stalno se ponaša A Adrijan legenda je naša...
Metalci su gay, metalci su gay, metalci su gay...
Zato čuvajte se ljudi iz našeg malog grada Jer za razliku od Splita ovdje nema smrada Niti gay parada glupih metal **** |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Anal Mandica 15.08.07 15:37 | |
| Bijeli ormar
U kutu svoje sobe, s pinom u ruci Ja dr*** sam -lock-, gledajući Tarju Kad prsnulo je nešta bijelo iz mog ku*** i ostalo je zalijepljeno negdje na ormaru
Tad u sobu moju uletila je mati Pogledala ormar i počela mi sra**: Pazi kuda frca, sjeme kada štrca Nemoj po ormaru istiskivat karu!
Oprosti draga mati, kako sam mog'o znati Nemoj nikad pričat tiše, drk** neću nikad više
Sutra mi se opet nadigao pišo Morao sam ovdje ispucati sjeme Drk** sam dugo, nekoliko sati Sperma pršti bijela, poput neke kreme
Oprosti draga mati, kako sam mog'o znati Nemoj nikad pričat tiše, drk** neću nikad više
Derala se majka da nesnosno sam biće Već napamet sam znao sve te njene priče Da pazim kuda frcam, kada sjeme štrcam Da ne drk** karu po svome ormaru Da pazim kuda frcam, kada sjeme štrcam Da ne drk** karu po svome ormaru
|
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Anal Mandica 15.08.07 15:43 | |
| Moć ponašanja
Mandica smrdi a Darko prdi Ashow symbri a Ivona dymbri
Mi volimo sladoled al ne volimo crnce Volimo kolače a mrzimo Židove
Mi smo je****, zajedno smo jači dok se ponašamo Kupimo si sise neka nam vise, da se izgledamo
Mandica smrdi a Darko prdi Ashow symbri a Ivona dymbri
Mi volimo sladoled al ne volimo crnce Volimo kolače a mrzimo Židove
Mi smo je****, zajedno smo jači dok se ponašamo Kupimo si sise neka nam vise, da se izgledamo
Kak je gay, kak je gay, gay, gay, gay...
Mi smo je****, zajedno smo jači dok se ponašamo Kupimo si sise neka nam vise, da se izgledamo |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Anal Mandica 24.08.07 19:53 | |
| VILLE VALLO
Na slobodu pusti salo Da ga vidi Ville Vallo Debela darkerice, rado bi mu dala pice. držiš dijete, skidaš kile, da te želi Vallo Ville; Dugi dani noći duge, on sada j**e druge.
Gotičarsko moje malo , J**o te Ville Vallo Tvoje srce sve bi dalo, da te j**e Ville Vallo. Zbog njega čupaš žile Jer on je Vallo Ville. Sve je pi***n dim Dok iz doma svira Him
Zbog njega u bed padaš, njegovom se kurcu nadaš. Još i sada slušaš him i sanjaš da se je**š s njim.
Goticarsko moje malo , J***o te Ville Vallo Tvoje srce sve bi dalo, da te j**e Ville Vallo. Zbog njega cupaš žile Jer on je Vallo Ville. Sve je pi***n dim Dok iz doma svira Him
|
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Anal Mandica | |
| |
| | | | Anal Mandica | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|