Jutros oko 6 sati i 30 minuta, dva kilometra od petlje u Novoj Gradiški, u sudaru VW Tuarega srebrne boje i kamiona, poginuo je poznati makedonski pjevač Toše Proeski. Donosimo vam video snimku s mjesta nesreće.
U vozilu su bili, osim pjevača koji je spavao na prednjem sjedalu, i Ljiljana Petrović (1958.) iz Skopja te Đorđe Đorđevski (1975.) također iz Skopja koji je i upravljao vozilom. Do nesreće je najvjerojatnije došlo zbog nedovoljnog razmaka između vozila tijekom vožnje. Glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske, Kata Nuić, potvrdila je da je do prometne nesreće došlo kada je osobno vozilo marke Tuareg, kojeg je vozio 32-godišnji makedonski državljanin Đorđevski, zbog nepridržavanja prometnih propisa, udarilo u lijevi dio poluprikolice teretnog vozila talijanskih registracija ispred sebe. Zbog zanošenja, automobil je udario i u središnju zaštinu ogradu na autocesti. Toše je na mjestu poginuo, dok su ostalo dvoje putnika prevezeni u bolnicu u Novu Gradišku, navodi policija. Očevid je još u tijeku.
R.I.P. :tuzan
Gost Gost
Naslov: Re: Poginuo Toše Proeski 16.10.07 11:23
gadno šteta čovjeka cijelo jutro razmišljam o tome
Gost Gost
Naslov: Re: Poginuo Toše Proeski 16.10.07 11:24
steta, nisam bio fan, al žao mi je... R.I.P.
Gost Gost
Naslov: Re: Poginuo Toše Proeski 16.10.07 11:25
Stari me drma u 9 , poginuo Toše... kazem ja njemu odjebi i nastavih spavat... no sad kad sam utipkao na youtube , pa kad sam vidio tko je to... pa znam skoro sve njegove pjesme... tuzno... :tuzan
Gost Gost
Naslov: Re: Poginuo Toše Proeski 16.10.07 11:27
jeste,jako tužno.....
Gost Gost
Naslov: Re: Poginuo Toše Proeski 16.10.07 19:54
nisam fan al opet žao mi ga je.................... počivao u miru................... a auto strava kako izgleda.....................
Gost Gost
Naslov: Re: Poginuo Toše Proeski 16.10.07 20:28
kako odlaze mladi ljudi,pa svega 4 godine je bio stariji od mene....