Uz malo patnje , jes da sam newbie ali eto ga i uspio sam prvi hack dobro nije bas nesto ali krade passworde, radi se o fake loginu i vec imam 4 MSN passworda... html sam skinuo s www.messblack.com stranica koja ima neke hackove dobra je stranica. :oopa: pozzdrav svima !
//1|< Gost
Naslov: Re: Moj Prvi Hack 28.07.07 12:51
JA RUŠIM SAMO SVOJIM FRENDOVIMA
vl4h0 Gost
Naslov: Re: Moj Prvi Hack 28.07.07 19:59
ok ... lol;)
Gost Gost
Naslov: Re: Moj Prvi Hack 28.07.07 20:15
Nasla se 2 n00b-a , meni se cini da je ovo cisti offtopic , stoga ce biti premjesteno... :mlatmlat:
Gost Gost
Naslov: Re: Moj Prvi Hack 29.07.07 9:46
woowww...4msn pass. ...
Anonymou Gost
Naslov: Re: Moj Prvi Hack 30.07.07 16:55
vl4h0 je napisao/la:
Uz malo patnje , jes da sam newbie ali eto ga i uspio sam prvi hack dobro nije bas nesto ali krade passworde, radi se o fake loginu i vec imam 4 MSN passworda... html sam skinuo s www.messblack.com stranica koja ima neke hackove dobra je stranica. :oopa: pozzdrav svima !
MSN - Malo Sutra Nobe
Gost Gost
Naslov: Re: Moj Prvi Hack 01.08.07 15:14
i ja san uspio dat zajeb. skupio sam do sada u ovaj dan 3MSN ID-a
Gost Gost
Naslov: Re: Moj Prvi Hack 01.08.07 15:29
njesra , ja uploadao cijelu masu programa za phising... i otkrili me na serveru i blokirali i nedaju mi backup... no ako kome zatreba...
Setup Instructions: 1) Open one of the phishers foler 2) Upload the three files too a webserver 3) Give your victim a link too the phisher 4) Once they have logged in check the passwords.txt file and there you have their login
Setup Instructions: 1) Open one of the phishers foler 2) Upload the three files too a webserver 3) Give your victim a link too the phisher 4) Once they have logged in check the passwords.txt file and there you have their login